"Incensum" is Latijn voor wierook. Het verschijnsel dat onvermoed geuren tevoorschijn tovert uit eenvoudige rook, vertaalde zich in een nieuwe combinatie van ten hemel stijgende klanken.Facebook INCENSUM
Zaterdag 6 - zaterdag 20 april 2019

Concertreis Zuid-Afrika

met optredens onder meer in Pretoria, Nelspruit en Kaapstad

De concertreis wordt mogelijk gemaakt dankzij de inzet van onze bevriende koren:
Het koor van de Wonderboom Hoërskool (Pretoria) en Conwonnité, beiden o.l.v. Albert Morland en het ensemble van de Rautenbach Studio o.l.v. Deirdre Blignaut-Rautenbach

Speciale dank aan Albert Morland voor de algemene coördinatie van de concertreis

Zondag 28 april 2019 | 16.30 u
OUDENAARDE
O.L.V. van Pamelekerk

Concert: "Alpha et Omega"

Polyfonie van voor de geboorte tot voorbij de dood


Organisatie: Orde van den Prince

Vrijdag 3 mei 2019 | 20.00 u
Aalst | Sint-Martinuskerk

Concert n.a.v. 60 jaar
Cantate Domino


Een gevarieerd jubelconcert waarin naast Cantate Domino ook een aantal oud-leden, die met muziek bezig gebleven zijn, aan bod komen: Incensum, The Malufi Singers, Kratzfuss, Shout at Cancer en het Mannenkoor van oud-zangers Cantate Domino.

Kaarten in voorverkoop: 15 euro
Aan de kassa: 18 euro
Te bestellen via de website van cantate domino

DAAR
Theaterproductie van Jelle De Grauwe
Organisatie: 
Corpus Ca (Gent) i.s.m. GC De Kluize (Oosterzele) en vocaal ensemble Incensum (Aalst)
Voorstellingen: 
do 25, vr 26, za 27 en zo 28 september 2014


Parkeren en verzamelen bij Café De Steenput, Berg 11, 9860 Balegem om 18u.45 uur. De voorstelling wordt voorafgegaan door een korte wandeling naar de speellocatie.
De voorstelling speelt in open lucht: gelieve gepaste kledij aan te trekken en een verrekijker mee te brengen. In geval van erg slecht weer heeft de organisator het recht om de voorstelling te annuleren.

meer info: www.gcdekluize.be
DAAR is een beeldende en fysieke voorstelling zonder woorden, waarin het lichaam en het landschap het verhaal vertellen. Het boek ‘Uit de tijd vallen’ van David Grossman vormde het vertrekpunt. Daarin beschrijft de auteur hoe een vader en een moeder zwijgen. Vijf jaar lang. Tot de man afscheid neemt van zijn vrouw en op zoek gaat naar ‘daar’, de onbestemde plek waar hun overleden zoon zich bevindt.

Op zijn tocht sluiten heel wat mensen zich bij hem aan en vormt er zich een rituele stoet van verbondenheid. De massa stroomt, hun tocht brengt een nieuw begin, leven wordt opnieuw geboren. 

DAAR is een bijzondere locatievoorstelling over de hunkerende, zoekende mens en de niet aflatende noodzaak om in beweging te blijven en onderweg te zijn.Over het verlangen van de mens om zich verbonden te weten en de kracht van het collectieve ritueel om die verbondenheid te bestendigen.